HomeNieuwsIs DeFi de hype van 2020?

Is DeFi de hype van 2020?

De sector van de gedecentraliseerde financiering (DeFi) is tot nu toe het project van het jaar geweest. DeFi begon het jaar net als vele ICO’s. Het falen van veel ICO’s heeft hen ook in de schijnwerpers gezet, want velen konden niet eens een paar maanden overleven in de cryptowereld. DeFi heeft de moeilijke periode overleefd en geeft hen nu een run voor hun geld. Het is geen geheim dat DeFi projecten de ICO’s van 2020 waren.

Een rapport dat aan de klanten van Delphi Digital, een groot onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van digitale activa, werd verstrekt, onthulde dat de coins in de DeFi-ruimte zowel op de korte als op de lange termijn winst hebben opgeleverd.

DeFi lijkt klaar voor de lange termijn en aangezien tokens van populaire apps momenteel blijven presteren, kan het dit jaar alleen maar beter worden. Aan het begin van het jaar, toen de DeFi-sector de coins van verschillende projecten omhoog zag schieten, geloofden veel experts dat de technische indexen een dreigende bearish trend signaleerden. Echter, de coins in de DeFi-sector hebben vanaf het begin van het jaar tot nu toe een ongekende stijging gekend. Aave (LEND), Ren (REN) en SwissBorg (CHSB) zijn enkele van de toppers die vanaf het begin van het jaar een enorme prijsstijging hebben gekend.

Aave heeft vanaf het begin van het jaar een aantal bullish trends gezien. Met een stijging van bijna 1,100% zijn de prestaties van de coins te vergelijken met die van de besten in het spel en overtreffen ze die van vele altcoins dit jaar. De koers aan het begin van het jaar, steeg naar een hoogte van $0,17, een paar dagen geleden. Met de belangstelling en de investeerders die naar de DeFi-ruimte verschuivden, is de vraag naar Aave met elke dag die voorbijgaat, toegenomen. Het Londense uitleenplatform DeFi deed het vorige week beter dan Bitcoin met een winst van 66,45%.

Ren, sinds de ineenstorting van de markt in maart, heeft een opwaartse trend gezien, met een stijging van meer dan 500% in het proces. De prijs was slechts schuw voor de 0,155 dollar, de hoogste prijs ooit, een prestatie die in augustus 2009 werd geleverd. SwissBorg heeft ook een stijging van meer dan 1,760% gezien sinds het begin van het jaar en handelt momenteel op zijn all-time high. Een andere DeFi-gebaseerde token, MakerDao, steeg in diezelfde periode met 25,60% en overtrof daarmee ook de winst van Bitcoin vorige week.

Defi de hype van 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668