HomeNieuwsDigiByte-aangedreven MyDigiPassword Biedt Hack-Proof User Credential Oplossing

DigiByte-aangedreven MyDigiPassword Biedt Hack-Proof User Credential Oplossing

De veiligheids issues van het populaire micro-blogging-platform Twitter werden gisteravond blootgelegd omdat een dader/groep van daders die een bitcoin-zwendel promoten, de rekeningen van tal van invloedrijke persoonlijkheden, waaronder Elon Musk, Jeff Bezos, en Joe Biden, onder andere, heeft geschonden.

Dit had echter voorkomen kunnen worden als de eigenaren van de accounts gebruik hadden gemaakt van MyDigiPassword, ’s werelds eerste door een blokketen aangedreven wachtwoordgenerator en manager, ontwikkeld door DigiByte (DGB) en AntumID.

Gebruik MyDigiPassword voor Toegevoegde Veiligheid

De zorgvuldig georkestreerde cyberaanval die gisteren werd uitgevoerd heeft de bezorgdheid over de huidige staat van de veiligheidsmechanismen die op het internet worden gebruikt, weer aangewakkerd. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de websites op het web een elementaire beveiligingscombinatie van login en wachtwoord die, met voldoende inspanning, gecompromitteerd kan worden door een bekwame hacker.

Om te voorkomen dat gebruikers hun accountgegevens in gevaar brengen, hebben DigiByte en AntumID een zeer veilig authenticatiesysteem ontwikkeld.

Deze oplossing heeft als naam MyDigiPassword.

Je hoeft enkel een QR-code te scannen om de identiteit van de gebruiker te verifiëren. Op deze manier hoeft u geen lange lastige gebruikersnamen en wachtwoorden meer te onthouden voor verschillende websites op het internet.

Blockchain voor compromisloze bescherming
MyDigiPassword maakt gebruik van blockchain technologie om een robuust beveiligingsmechanisme te bieden voor alle websites. Met name de geavanceerde oplossing beheert alle gebruikersgegevens zonder wachtwoorden op te slaan. Gebruikers hoeven slechts één QR-code te scannen om in te loggen op alle websites. Daarnaast heeft MyDigiPassword ook een ingebouwde Two-Factor-Authorization (2FA) die de gebruiker een extra beveiligingslaag biedt.

Rudy Bouwman, secretaris, en vice-voorzitter van de DigiByte Foundation, merkten de ernst van de ongelukkige Twitter-hack op en herhaalden de noodzaak van decentrale oplossingen zoals MyDigiPassword om de mogelijkheden van hackers om nog zo’n geavanceerde cybercriminaliteit uit te schakelen, te beperken.

MyDigiPassword is een innovatieve oplossing die gebruikers kan helpen hun vertrouwelijke inloggegevens te beschermen tegen ervaren cybercriminelen die altijd op zoek zijn naar kwetsbare aanvalsvectoren. Gebruikers kunnen zichzelf als hack-proof beschouwen als ze MyDigiPassword gebruiken. Om meer te weten over deze oplossing, Klik Hier

MyDigiPassword zorgt voor extra veiligheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,115.98
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,506.35
eos
EOS (EOS) $ 0.612002
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440513
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.61
neo
NEO (NEO) $ 11.78
iota
IOTA (IOTA) $ 0.17618