HomeNieuwsCardano ERC-20 convertor binnenkort in testfase

Cardano ERC-20 convertor binnenkort in testfase

De langverwachte Cardano ERC-20 convertor wordt binnenkort gelanceerd op het testnet. Francisco Landino, Project Manager bij Input Output Global (IOG), maakte de aankondiging tijdens de vorige aflevering van Cardano 360.

De meesten zien de ERC-20 convertor als een essentieel onderdeel om Ethereum te overtreffen. De gedachte achter het concept was altijd om applicatie-ontwikkelaars op Ethereum een levensvatbaar alternatief te bieden.

Met dat in gedachten, en nu de Alonzo smart contract uitrol zijn voltooiing nadert, zullen we de komende weken de concurrentie tussen beide ketens zien verhogen.

De cardano ERC-20 convertor is een “game-changer”


Het eerste nieuws over de convertor brak voor het eerst door in juli 2020 toen IOG CEO Charles Hoskinson het vernoemde tijdens een livestream.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het doel van de ERC-20 convertor om een brug te slaan tussen Ethereum’s blockchain en Cardano, waardoor Ethereum tokens kunnen worden overgezet en weer terug als gebruikers daarvoor kiezen.

Wat brengt dit teweeg?

In maart beweerde Hoskinson dat meer dan 100 bedrijven van plan zijn om het schip van Ethereum te verlaten. Dit, zei hij, is vooral omdat Cardano enorme besparingen biedt tot 1/1000e van de kosten.

De lancering zal vermoedelijk volgende week plaatsvinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668