Home Nieuws Bitcoins wekelijks transactie volume bereikt hoogste punt ooit

Bitcoins wekelijks transactie volume bereikt hoogste punt ooit

Het Bitcoin-netwerk heeft een all-time high geregistreerd in termen van overdrachtsvolume, maar is dit belangrijk?

Terwijl de prijs van bitcoin een beetje vast lijkt te zitten onder de $50.000-lijn, heeft het netwerk de laatste tijd eigenlijk wel een paar all-time highs gescoord. On-chain gegevens onthulden dat het wekelijkse BTC transactievolume is geëxplodeerd naar een nieuw record, terwijl het aantal coin houders zich mooi herstelt.

Maar hoe komt dit dan, wantr de hoeveelheid wallet houders is niet spectaculair gestegen?

De meest waarschijnlijke verklaring dat de piek kan zijn veroorzaakt door interne overdrachten, hetgeen door de betrekkelijk rustige mem orypool wordt ondersteund.

Mempool image via blockchain.com

De hoeveelheid Bitcoin wallet houders begint terug te stijgen.

het aantal portefeuilles met één of minder dan één BTC daalde na de correctie van midden mei. Nu de cryptocurrency echter weer de $50.000 nadert, begonnen die investeerders terug te komen.

Ten eerste, de niet-nul adressen zijn weer boven de 38 miljoen, wat een maandelijkse high vertegenwoordigt. Dit betekent een stijging van ongeveer een half miljoen sinds het begin van augustus.

Degenen die ten minste 0,01 munten bezitten zijn naar een drie-maands record gegaan op iets meer dan negen miljoen. Ze piekten in april en mei (na de prijs ATH) op ongeveer 9,2 miljoen.

De wholecoiners – wat betekent portefeuilles met ten minste één volledige bitcoin – zijn gestegen van 792.500 in juni tot 808.300 nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,280.64
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,313.02
eos
EOS (EOS) $ 1.22
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430152
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.51
neo
NEO (NEO) $ 8.81
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.293786