HomeNieuwsMastercard koopt CipherTrace Crypto Intelligence Data Provider op

Mastercard koopt CipherTrace Crypto Intelligence Data Provider op

Mastercard wil zijn crypto-mogelijkheden te verbeteren.
Het nieuwe product zal worden gecreëerd met behulp van de gegevens van CipherTrace. Zo zullen ze in staat zijn om te zorgen voor een betere transparantie. Zo kunnen ze dan beter risico’s identificeren en omgaan met verplichtingen over regelgeving en compliance.


Mastercard’s president van Cyber en Intelligence, Ajay Bhalla, gelooft dat digitale activa in staat zullen zijn om de handel een aantal nieuwe kansen te geven en ontwikkelingslanden te helpen met financiële inclusie en efficiënte economische ontwikkeling.


Wat het nieuwe product zal doen voor de crypto wereld?


Het bedrijf levert diensten aan blockchainbedrijven om hun cybersecurity te verbeteren en frauduleuze activiteiten te helpen spotten voor programma’s waarbij crypto-activa betrokken zijn. Onder hun klanten bevinden zich grote banken, cryptobeurzen, overheidsregulatoren en financiële instellingen.

Na de overname van CipherTrace zal Mastercard zijn tech, kunstmatige intelligentie en cybercapaciteiten die beide bedrijven bieden, kunnen mengen. Zo kunnen ze de infrastructuur voor kaartbetalingen en real-time betalingen differentiëren. Dit gaat klanten in staat stellen hun klanten een betere bescherming te bieden.

De overname zet ook de koers van Mastercard voort in de ruimte van crypto-activa om zijn klanten, bedrijven en handelaars te helpen bredere mogelijkheden te gebruiken om digitale waarde over te dragen.

Blijf op de hoogte van al het cryptonieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.89
eos
EOS (EOS) $ 0.813416
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482674
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 15.52
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216175