HomeNieuwsChainlink als starter van de volgende bull run?

Chainlink als starter van de volgende bull run?

Chainlink lijkt te handelen op een cruciaal trading niveau. Datzelfde niveau gaf eerder het begin van een vorige bull run aan. Vergelijkbare prijsacties zouden LINK naar $200 kunnen stuwen.

Chainlink lijkt dus klaar voor nieuwe all-time highs

LINK heeft een steile correctie ondergaan sinds de stijging tot $36,40 op 6 september. Het gedecentraliseerde token heeft sindsdien bijna 30% van zijn waarde verloren en wordt momenteel verhandeld rond $26.

De neerwaartse trend van de afgelopen twee weken had kunnen worden verwacht, omdat LINK werd afgestoten door de middelste trendlijn van een oplopend parallel kanaal, waar zijn prijs sinds mei 2018 op de weekgrafiek is ingeperkt.

Elke keer dat LINK sindsdien is gestegen naar de bovengrens van deze technische formatie, heeft de uptrend uitputting bereikt en zijn de prijzen teruggegaan naar de onderrand van dat patroon. Vanaf dit punt heeft LINK de neiging om terug op te veren, wat consistent is met de kenmerken van een parallel kanaal.

Nu het aandeel steun lijkt te hebben gevonden rond de onderste trendlijn van dit trading kanaal, lijkt het erop dat een bullish impuls aan de gang zou kunnen zijn. Chainlink zou spoedig kunnen stijgen naar de middelste of bovenste trendlijn van het kanaal. Deze weerstandsgebieden liggen op respectievelijk $70 en $200.

Chainlink US dollar koersgrafiek
Bron: TradingView


Het gedrag van de whales die in LINK kopen, ondersteunt de bullish voorspelling. Gegevens van on-chain analytics platform Santiment laten zien dat de koopdruk achter Chainlink de afgelopen maanden drastisch is toegenomen, met adressen die tussen de 1 miljoen en 10 miljoen LINK bezitten nu 167,7 miljoen tokens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466