HomeNieuwsMastercard's acties doen bitcoin stijgen

Mastercard’s acties doen bitcoin stijgen

Mastercard’s plan om crypto adoptie door banken mogelijk te maken doet Bitcoin stijgen. Wereldwijde betalingsprovider Mastercard gaat samenwerken met Bakkt om banken en handelaren op haar netwerk in staat te stellen cryptocurrency-oplossingen in hun systemen te integreren.

Na deze ontwikkeling is de Bitcoin met iets meer dan 4% gestegen . In het afgelopen weekend daalde de waarde tot onder de $60.000, nadat het de afgelopen week volop was gestegen.

Wanneer bedrijven als mastercard richting crypto kijken is het opletten geblazen!

Mastercard-partners die zich voor het programma aanmelden, zullen klanten in staat stellen digitale activa te kopen, verkopen en aan te houden via bewaarportefeuilles die door Bakkt worden verstrekt. Door de integratie zullen gebruikers ook in staat zijn om uit te geven en beloningen te verdienen in crypto.

Crypto beschikbaar maken voor “gewone’ mensen


Het partnerschap zal cryptocurrencies waarschijnlijk in de mainstream duwen, aangezien Mastercard wereldwijd miljoenen klanten bedient. Volgens het bedrijf zijn er momenteel ongeveer zo’n 2,8 miljard Mastercards in gebruik.

Met zo’n dominant netwerk zal Mastercard de toetredingsdrempels naar de crypto ruimte verlagen voor haar klanten.

De ontwikkeling van Mastercard komt na de groei van de gehele cryptosector. Mastercard merkt op dat zijn cryptodiensten vooral het gevolg zijn van de interesse van de klanten.

In de afgelopen maanden heeft Mastercard zijn crypto-portfolio opgebouwd met verschillende strategische overnames. Het bedrijf nam onlangs CipherTrace over met als doel het testen en ondersteunen van digitale valuta’s van centrale banken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,651.86
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,210.26
eos
EOS (EOS) $ 0.893321
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495171
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.97
neo
NEO (NEO) $ 18.70
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251472