Home Nieuws Mastercard's acties doen bitcoin stijgen

Mastercard’s acties doen bitcoin stijgen

Mastercard’s plan om crypto adoptie door banken mogelijk te maken doet Bitcoin stijgen. Wereldwijde betalingsprovider Mastercard gaat samenwerken met Bakkt om banken en handelaren op haar netwerk in staat te stellen cryptocurrency-oplossingen in hun systemen te integreren.

Na deze ontwikkeling is de Bitcoin met iets meer dan 4% gestegen . In het afgelopen weekend daalde de waarde tot onder de $60.000, nadat het de afgelopen week volop was gestegen.

Wanneer bedrijven als mastercard richting crypto kijken is het opletten geblazen!

Mastercard-partners die zich voor het programma aanmelden, zullen klanten in staat stellen digitale activa te kopen, verkopen en aan te houden via bewaarportefeuilles die door Bakkt worden verstrekt. Door de integratie zullen gebruikers ook in staat zijn om uit te geven en beloningen te verdienen in crypto.

Crypto beschikbaar maken voor “gewone’ mensen


Het partnerschap zal cryptocurrencies waarschijnlijk in de mainstream duwen, aangezien Mastercard wereldwijd miljoenen klanten bedient. Volgens het bedrijf zijn er momenteel ongeveer zo’n 2,8 miljard Mastercards in gebruik.

Met zo’n dominant netwerk zal Mastercard de toetredingsdrempels naar de crypto ruimte verlagen voor haar klanten.

De ontwikkeling van Mastercard komt na de groei van de gehele cryptosector. Mastercard merkt op dat zijn cryptodiensten vooral het gevolg zijn van de interesse van de klanten.

In de afgelopen maanden heeft Mastercard zijn crypto-portfolio opgebouwd met verschillende strategische overnames. Het bedrijf nam onlangs CipherTrace over met als doel het testen en ondersteunen van digitale valuta’s van centrale banken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,332.75
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,330.22
eos
EOS (EOS) $ 1.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.433286
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.74
neo
NEO (NEO) $ 8.84
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.290927