HomeNieuwsEen Doorstart voor Toncoin met dank aan Huobi en Kucoin

Een Doorstart voor Toncoin met dank aan Huobi en Kucoin

De ondernemende takken van Huobi en Kucoin behoren tot de geldschieters van een nieuw ecosysteemfonds van $250 miljoen om projecten te ondersteunen die gebouwd zijn op Toncoin, de reïncarnatie van de mislukte cryptocurrency TON.
Ton werd eerder uitgebracht als project onder Telegram


Samen met Huobi Incubator en Kucoin Ventures, hebben MEXC Pioneer Fund, 3Commas Capital, Orbs, TON Miners en Kilo Fund $250 miljoen toegezegd om het fonds te ondersteunen.


Het fonds zal ontwikkelaars ondersteunen die bouwen op de TON blockchain door middel van incubatie, investeringen en subsidies. Dit werd vandaag aangekondigd door de de TON Foundation.


TON is een layer One POS blockchain die compatibel is met berichtendienst Telegram. In tegenstelling tot zijn voorganger is Toncoin echter onafhankelijk van Telegram, hoewel CEO Paul Durov het project eind vorig jaar zijn fiat gaf.
Verder is het plan om Toncoin te integreren in Telegram, waardoor het beschikbaar zal worden voor de 500 miljoen maandelijkse gebruikers van de messaging app.


Telegram sloot TON in augustus 2020 na een rechtszaak van de Amerikaanse markttoezichthouder de Securities and Exchange Commission (SEC) rond beschuldigingen van het runnen van een niet-geregistreerde effectenverkoop in 2018 die $ 1,7 miljard had opgebracht.


Leden van de TON-gemeenschap gingen echter door met het ontwikkelen van de blockchain, waarbij ze het project Toncoin noemden. Nu heeft de Ton Foundation haar eerste ecosysteemfonds gelanceerd om projecten te ondersteunen die hierop willen voortbouwen. We zullen ook dit project volgen en jullie op de hoogte houden

Kan dit een nieuwe start zijn voor de aan Telegram gekoppelde Toncoin?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,282.03
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,523.26
eos
EOS (EOS) $ 0.609408
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440673
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.69
neo
NEO (NEO) $ 11.74
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175843