HomeNieuwsJustin Sun lanceert in Mei een stablecoin op het TRON netwerk

Justin Sun lanceert in Mei een stablecoin op het TRON netwerk

Sun onthulde dat USDD Network custodial services zal leveren voor $10 miljard aan liquide middelen. Deze zullen in de beginfase als reserve worden gebruikt. Dit terwijl de TRON DAO Reserve de rente zal beheren die 30% per jaar bedraagt.

Deze algoritmische stablecoins zijn gebaseerd op uitlenen, en zijn zeer succesvol omdat ze zeer hoge jaarlijkse rentetarieven beloven aan uitleners.

Deze rentevoeten liggen niet vast, en variëren naargelang de verhouding tussen vraag en aanbod. Ze zorgen ervoor dat de waarde van het token stabiel blijft.

Hoe ziet de roadmap er uit?

Justin Sun lanceert stablecoin en de roadmap is verdeeld in vier verschillende fasen!

  • 1.0 Space
  • 2.0 ISS
  • 3.0 Moon
  • 4.0 Mars.

In fase 1.0 zal het beheer worden toevertrouwd aan de TRON DAO Reserve en andere blockchain-instellingen. Vooralsnog heeft Sun geen verdere details gegeven over de volgende fasen.

In werkelijkheid zou het wel eens heel moeilijk kunnen worden om marktaandeel weg te halen bij UST, omdat het vooral gebruikt wordt op DeFi protocollen op Terra.

USDD zal dus blijkbaar geen directe concurrent zijn, en zal zich moeten vestigen op de DeFi protocollen op Ethereum, BNB Chain en TRON.

Het zal dus een vergelijking op afstand zijn, op verschillende ketens en protocollen, maar met vergelijkbare diensten. Het is vermeldenswaard dat UST nu ook op andere ketens in gebruik is, en het valt niet uit te sluiten dat USDD vroeg of laat ook op Terra komt.

Aanvankelijk zal de directe vergelijking dus beperkt zijn, maar ze zou breder kunnen worden. Het valt nog te bekijken of USDD en Tron echt zullen kunnen concurreren met UST en Terra. De achterestand is momenteel behoorlijk aangezien UST al volledig live is!

Wie is Justin Sun?

Justin Sun lanceert stablecoin op 5 MEI TOT dan moeten we nog wachten op USDD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668