HomeNieuwsTelegram voegt crypto toe aan hun berichten-App

Telegram voegt crypto toe aan hun berichten-App

Het gaat er om dat gebruikers een bot kunnen gebruiken om bitcoin en toncoin te kopen binnen de app. Ze kunnen deze laatste “Toncoin” dan ook naar andere gebruikers sturen.

Wat gaat er gebeuren?

Telegram heeft de eerste stap gezet in de richting van het toevoegen van cryptobetalingen. Het gaat zijn 550 miljoen gebruikers toestaan toncoin te verzenden en te ontvangen binnen de messaging app, volgens een tweet van dinsdag.


Terwijl alleen toncoin (TON) kan worden verzonden binnen de app, kunnen gebruikers ook bitcoin kopen via de “@wallet” bot.
Het doel is om het versturen van toncoin “te laten voelen als het versturen van een sms”, zei de TON Foundation, de rentmeester van het cryptocurrency-project, donderdag. De bot is al door 800.000 Telegram-accounts gebruikt, zei het.
“We verwachten dat deze functionaliteit zich zal uitbreiden naar betalingen tussen consumenten en bedrijven, zodat mensen gemakkelijk goederen en diensten kunnen aanschaffen door toncoin te sturen via bots in de Telegram-app”, aldus de stichting.

Lees ook ons vorige artikel over de doorstart van Toncoin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,651.86
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,210.26
eos
EOS (EOS) $ 0.893321
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495171
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.97
neo
NEO (NEO) $ 18.70
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251472