HomeNieuwsCoinbase NFT handel komt traag op gang

Coinbase NFT handel komt traag op gang

Waarom komt het traag op gang?

Coinbase registreerde minder dan 110 transacties in de eerste vijf uur van de handel op woensdag. Dit is minder dan $ 60.000 aan verkopen.

Ter vergelijking: het transactievolume voor het leidende platform, OpenSea, bedroeg 124 miljoen dollar in een vergelijkbare periode.

Sasha Fleyshman, portfolio manager bij digital-asset manager Arca, zei: “Ik denk dat de verwachtingen door andere mensen hoger zijn ingeschat. Ik heb met het team gesproken en ze hebben er alle begrip voor dat ze een nieuwe ruimte betreden en dat er iteraties zullen komen. Maar het zal traag gaan. OpenSea zal nog een hele tijd de leider zijn.”Wat zijn de doelstellingen van Coinbase op gebied van NFT’s?

Coinbase’s doel is om meerdere ketens te ondersteunen
Ondanks de trage start, stelt de bètastatus van het platform Coinbase in staat om meer functies toe te voegen aan zijn sociale marktplaats. Dit zal bijdragen aan de groei. Het bedrijf heeft het bètaplatform gebouwd op de Ethereum-blockchain

“We zijn van plan om drops, minting, token-gated communities, en de optie om NFT’s te kopen met je Coinbase-account of een creditcard toe te voegen. We zullen ook ondersteuning toevoegen voor NFT’s op meerdere ketens,”

Ondertussen probeert Coinbase ook zijn groeivooruitzichten in 2022 te ondersteunen.Coinbase NFT handel komt traag op gang maar wat doet de competitie?

Rivaal OpenSea blijft maar groeien als het gaat om het on-chain verkoopvolume voor Ethereum NFT’s. Het platform bereikte $550 miljoen aan verkopen aan het begin van de maand Mei. Ze worden op de 2de plaats gevolgd door LooksRare en op plaats 3 staat CryptoPunks.

Ook hebben Mobox en PancakeSwap sterke verkopen gedaan op de BNB Chain.

Op Solana is Magic Eden de meest verhandelde marketplace.

COINBASE NFT HANDEL KOMT TRAAG OP GANG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,115.98
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,506.35
eos
EOS (EOS) $ 0.612002
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440513
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.61
neo
NEO (NEO) $ 11.78
iota
IOTA (IOTA) $ 0.17618