HomeExchangeCoinbase toont Web3 wallet en browser

Coinbase toont Web3 wallet en browser

Dit is inclusief een wallet en browser voor een deel van hun mobiele app gebruikers. De app zal deze gebruikers toegang geven tot enkele DApps op het Ethereum-netwerk, zoals Uniswap en OpenSea.

Wat kan er allemaal?

  • Gebruikers zullen NFT’s kunnen verhandelen via marktplaatsen.
  • Swaps maken op gedecentraliseerde beurzen DEXs en
  • Interactie maken met met DeFi leningprotocollen om geld te lenen en uit te lenen.

Samen met de mobiele browser die toegang biedt tot DApps, is er een hot wallet die klanten kunnen gebruiken om geld uit te wisselen. In tegenstelling tot gedecentraliseerde hot wallet apps zoals MetaMask, zal de Coinbase hot wallet een co-custodiale opzet hebben. Dit betekent dat de private sleutel voor de wallet zal worden opgeslagen door het bedrijf en persoonlijk kan worden opgeslagen door de gebruiker.

Voorzien van MPC technologie

De portemonnee en DApp-functionaliteit werken met multi-party computation (MPC)-technologie. Dit waarborgt de privacy van verzenders en ontvangers en garandeert tegelijkertijd de nauwkeurigheid van een transactie.

Veelbelovend?

Coinbase’s uitgebreide portemonnee functionaliteit is veelbelovend. Zeker voor de Web3 ontwikkelaars die het misschien moeilijk vinden om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen om hun werk te laten zien. De exchange heeft ongeveer 90 miljoen geregistreerde gebruikers. Statistiek volgens Statista.

Web3 projecten in uitrol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,275.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,495.11
eos
EOS (EOS) $ 0.567492
cardano
Cardano (ADA) $ 0.385752
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.23
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176341