HomeNieuws5 beste altcoins voor Augustus 2022

5 beste altcoins voor Augustus 2022

Polygon

Polygon is één van de top altcoins in de huidige cryptomarkt. Het is een gestructureerd en eenvoudig te gebruiken platform voor Ethereum schaling en infrastructuur ontwikkeling. Het kan verschillende chains creeren, en het zorgt ervoor dat die Ethereum kan transformeren in een volwaardig multi-chain systeem. Het is tevens interessant voor investeerders omwille van de POS structuur.

Huidige prijs: 0,888830 

Avalanche

Avalanche is een van de populaire altcoins voor cryptobeleggers. Het fungeert als platform voor gedecentraliseerde toepassingen en blockchainnetwerken in de cryptomarkt. Het kan mooie winst naar cryptoportefeuilles drijven door een hogere transactie-output. Dit met tot wel 6.500 transacties per seconde. Het cryptocurrency netwerk bestaat uit de x-chain, c-chain, evenals p-chain.

Huidige prijs: 25,71 

Shiba Inu

Shiba Inu

Shiba Inu crashte hard tijdens de laatste crypto crash. Nu de prijzen sterk zijn gedaald, hebben cryptobeleggers hun oog laten vallen op Shiba Inu. Meme tokens hebben over het algemeen de neiging om zeer volatiel te zijn: ze crashen hard tijdens bearmarkten, maar winnen hadr aan waarde tijdens bullmarkten. Met de huidige grafieken van SHIB, kunnen we niet anders dan de potentiële uptrend erkennen.

Huidige prijs: 0,000015 

Monero

Monero is al heel wat jaren één van de top altcoins voor cryptobeleggers. Waarom? Ze laten transacties privé en met anonimiteit plaatsvinden. Deze cryptocurrency is ontworpen om verzenders en ontvangers te verduisteren door het gebruik van geavanceerde cryptografie. Het stelt cryptobeleggers in staat om efficiënt betalingen te doen zonder enige angst voor censuur.

Huidige prijs: 166,47 

Cardano

Cardano is een van die interessante projecten waarvan de tokens tegen een lage prijs worden verhandeld. Cardano heeft net zijn Vasil upgrade met een paar weken uitgesteld voor testdoeleinden. De prijzen van ADA zijn tijdens de huidige neerwaartse trend minder hard gezakt dan heel wat van hun concurrenten/ Dat is waarom het een geweldige koopkans biedt.

Huidige prijs: 0,530987 

5 beste altcoins voor Augustus 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666