HomeNieuwsHelium community kiest voor Solana

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft gestemd voor HIP 70. Dit is een verbeteringsvoorstel voor operationele efficiëntie en een betere gebruikerservaring.

Om dit doel te bereiken, stelt het ontwikkelingsteam van helium voor om Proof-of-Coverage (“PoC”) en Data Transfer Accounting te verplaatsen naar Oracles. Dit zou de systeemarchitectuur moeten vereenvoudigen en de selectie van een meer schaalbare Layer 1 (“L1”) mogelijk maken.

Voordelen van de overschakeling naar Solana

  • Orakels spelen een sleutelrol bij het verzamelen van off-chain gegevens en het doorsturen ervan naar smart contracts.
  • De verhuizing zal naar verwachting de rewards van het helium minen verhogen. Ook de netwerkprestaties zullen verbeteren. Tevens zal het toegang geven tot op Solana gebaseerde gedecentraliseerde apps (dApps) en nutsbedrijven die Helium tokens gebruiken.
  • Helium-maker Nova Labs kondigde Helium Mobile aan in een partnerschap met T-Mobile om goedkope mobiele abonnementen aan te bieden waarmee gebruikers Solana-gebaseerde MOBILE-tokens kunnen verdienen.
  • MOBILE-tokens kunnen worden omgezet in HNT-tokens om toegang te krijgen tot het gedecentraliseerde draadloze mobiele netwerk van Helium. Dit netwerk omvat bijna 1 miljoen hotspots en 4.500 5G-netwerken.

In kaart

Meer weten over Solana? Klik hier

helium kiest solana omwille van schaalbaarheid en snelheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435