HomeNieuwsMasterCard volgt waar hun klanten crypto kopen.

MasterCard volgt waar hun klanten crypto kopen.

Mastercard melde op 3 oktober 2022, dat het een oplossing gaat lanceren die Mastercard compliant zou moeten houden met crypto-regelgeving. Het zou moeten werken door bruikbare informatie te verstrekken om risicoprofielen op te stellen van meer dan 2.400 op blockchain gebaseerde bedrijven in een poging om goedgekeurde aankopen te bepalen.

MasterCard volgt waar hun klanten crypto kopen. Dit doet het met het initiatief, genaamd Crypto Secure, functioneert als een dashboard dat is ontworpen om bij te houden waar kaarthouders cryptoproducten kopen. Het heeft ook de mogelijkheid om crypto exchanges te identificeren. Ze gaan ook meten hoe het zit met de goed- en afkeuringen van transacties. Er zal ook gekeken worden naar risicometrics en benchmark ratings voor het vergelijken met financiële instellingen.

MasterCard volgt waar hun klanten crypto kopen

Mastercard en NFT’s

Mastercard werkte onlangs samen met cryptocurrency en fiat exchange hi om een creditcard te lanceren waarmee gebruikers hun eigen NFT avatars kunnen aanpassen.

Mastercard kennen we, maar wat is hi Exchange?

Hi zal fungeren als jouw toegangspoort tot Web3, inclusief rijkdom, sociale netwerken, entertainment en retaildiensten. Dit zal je zowel in de echte wereld als in de Metaverse kunt ervaren.

Hi exchange heeft ook een eigen cryptocurrency. HI is dus de coin die het hi ecosysteem aandrijft. Je kunt het zien als een lidmaatschapstoken. Als je HI bezit, krijg je dan ook verschillende voordelen.

De huidige ranking in de cryptolijs t is momenteel nummer#530
Heel bekend is het project nog niet. de steun van mastercard zou toch iets moeten betekenen?

Hi is een project om in het oog te houden omwille van de samenwerking met mastercard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435