HomeNieuwsPolkadot en Kusama dalen naar historische dieptepunten

Polkadot en Kusama dalen naar historische dieptepunten

Polkadot en Kusama dalen, eigenlijk daalt alles. Polkadot (DOT) en Kusama (KSM) zijn aan elkaar verbonden en beide blijven in sneltempo groeien. Voor polkadot werden er gegevens gepubliceerd over verbeteringen van staking en de daarbij horende Nakamoto-coëfficiënt.

Nakamoto-coëfficiënt?

De Nakamoto-coëfficiënt meet het niveau van decentralisatie van de blockchain, die in Polkadot hoger blijft dan in Ethereum, BNB Smart Chain of Cardano.

Polkadot koers?

Polkadot gedraagt zich ondanks de hoge prestaties en ontwikkeling van het netwerk, bearish. Het komt dan ook in de buurt van de vorige dieptepunten. Kusama is een experimenteel netwerk voor Polkadot-ontwikkelaars. Momenteel worden er in beide gevallen licht positieve bullish formaties gevormd op de grafieken. Deze zouden binnenkort kunnen leiden tot een hervatting van een uptrend.

Polkadot 90% retrace

Polkadot heeft een all time high van ongeveer 54$. Momenteel is dit nog slecht $6. Dat brengt op ons een retracement van ongeveer 90%. Zou dit de bodem kunnen zijn?

Kusama Koers?

Net zoals bij Polkdat, is het Kusama netwerk gebouwd in dezelfde taal en met dezelfde code. De prijsactie van KSM, de token van het Kusama-netwerk, lijkt heel erg op de DOT-grafiek. De prijs ligt momenteel op ongeveer $43,15. Bovendien beweegt de koers momenteel in een dalend wigpatroon.

Kusama retrace, meer dan 100%

Het verschil met polygon is dat Kusama reeds onder de langetermijnsteun is gezakt. De retrace zit dan ook boven de 100%

Polkadot en Kusama dalen, desondanks groeit het Polkadot netwerk snel en blijft het een leider in decentralisatie in de crypto sector.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466