HomeNieuwsVisa en FTX lanceren debetkaart in 40 landen

Visa en FTX lanceren debetkaart in 40 landen

Crypto-echange FTX gaat samen met Visa, een Visa-debetkaart lanceren in meer dan 40 nieuwe landen. Dit nieuws komt er negen maanden nadat deze kaart is geïntroduceerd in de VS.

Deze uitbreiding betekent dat meer klanten van FTX hun cryptocurrencies bij de exchange via de kaart kunnen uitgeven. FTX heeft nu een wachtlijst geopend voor geïnteresseerde klanten.

Waar ligt de focus?

Deze uitbreiding heeft als focus gebieden Latijns-Amerika, Europa en Azië. FTX richt zich in eerste instantie op Latijns-Amerikaanse landen, gevolgd door Europese landen vlak voor het eind van dit jaar. Als laatste is het dan danbegin volgend jaar de beurt aan de Aziatische landen.

De kaart werkt op basis van een aan FTX gekoppelde portefeuille

Via deze FTX kaart kunnen gebruikers rechtstreeks vanaf hun FTX-rekening geld uitgeven. De kaart wordt bij elke winkelier die dit type van Visa-debetkaarten accepteert automatisch toegelaten. De service is volcontinue actief. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tot slot zal het niet een implementatie van administratieve kosten niet gekoppeld worden aan het gebruik van de kaart.

Beloningen om de kaart te gebruiken?

Tot slot is het nog onduidelijk of FTX ook beloningen zal geven voor het actief gebruiken van de kaart. Deze beloningen zijn actief voor uitgaven via de kaart van bvb Coinbase.

Deze kaart moet de concurrentie aangaan met de Coinbase kaart

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,167.19
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,483.80
eos
EOS (EOS) $ 0.564953
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386321
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.00
neo
NEO (NEO) $ 11.26
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175017