HomeNieuwsUniswap ontvangt nieuwe funding, Defi is niet dood

Uniswap ontvangt nieuwe funding, Defi is niet dood

Deze funding toont aan hoe het zit met de interesse van investeerders het DeFi-domein. Men kan hierdoor stellen dat het nog steeds groeit en in snel tempo evolueert. De financieringsronde van 165 miljoen dollar van Uniswap Labs kunnen we beschouwen als een van de grootste deals in de geschiedenis van DeFi.

De financieringsronde werd geleid door Polychain Capital. Ze zijn vooral bekend als ’s werelds belangrijkste investeerder in cryptocurrency protocollen en bedrijven. Volgens Crunchbase hebben ze ondertussen reeds geïnvesteerd in meer dan 170 projecten.

Tijdens een dalende markt

Uniswap ontvangt deze funding in een dalende markt. Dit is toch wel merkwaardig. De meeste van deze grotere financieringsrondes vinden namelijk plaatsen tijdens momenten dat de markten stijgen.

Defi is hier om te blijven!

Uniswap ontvangt funding en deze som van 165 dollar bewijst dat de sector nog steeds de charmes heeft die ervoor kunnen zorgen dat investeerders terugkomen voor meer. In een interview met Fortune merkte Hayden Adams, oprichter van Uniswaps Labs, op hoe hij de financieringsronde ziet als een bevestiging van gedecentraliseerde projecten. Deze projecten worden vaak volledig op basis van anonieme codering worden uitgevoerd.

In zijn interview met Fortune, melde Adams eveneens toe hoe Uniswap Labs momenteel niet winstgevend is. Hey zal in de toekomst gebruik maken van de serie B fondsen om zijn productaanbod uit te breiden. De financiering zal ook worden gebruikt om het bedrijf financieel stabieler te maken in de toekomst

Inzetten op NFT’s en een gedecentraliseerde toekomst

Hij is ook van plan om een NFT-aggregator te bouwen,. die “Dit moet zorgen voor meet interacties tussen tokens en NFT’s.” De oprichter van Uniswaps Labs’ zal zich ook richten op het toegankelijk maken van Web3.

De oprichter van Uniswap Labs besprak ook graag het potentieel van een gedecentraliseerde toekomst. Hij voegde eraan toe dat decentralisatie de sleutel is tot het verminderen van het aantal hack pogingen in deze sector.

Adams verklaarde verder hoe deze pogingen kunnen verijdeld worden door diensten te bouwen naar het voorbeeld van bitcoin en te vertrouwen op een goed onderbouwde code.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,499.83
eos
EOS (EOS) $ 0.570747
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387583
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.29
neo
NEO (NEO) $ 11.36
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176958