HomeNieuwsCoinmerce gaat voor goud met padelduo Michaëlla Krajicek en SteffieWeterings

Coinmerce gaat voor goud met padelduo Michaëlla Krajicek en Steffie
Weterings

Voormalig professioneel tennisspeelster Michaëlla Krajicek (33) geniet van haar tweede
topsportavontuur. Na Wimbledon, the Australian Open en Roland Garros staat de Nederlandse Michaëlla weer aan de top. Met niemand minder dan padelster Steffie Weterings (33) vormt ze een echte match, samen slaan ze zichzelf naar ongekende hoogte. Beide dames zijn padelduo nummer één en behoren tot de absolute top van Nederland.


Jezelf uitdagen en de krachten bundelen om vervolgens hét verschil te maken: een
topsportersmentaliteit waar wij bij Coinmerce wel raad mee weten. Niet voor niets dat wij onze krachten bundelen met de top padelspelers van Nederland en de wereld. Vanaf 1 oktober 2022 is Coinmerce officiële sponsor van Michaëlla Krajicek en Steffie Weterings!
Het aankomende jaar verovert ons Nederlands topsportduo de padelbanen om het beste van zichzelf te laten zien. Michaëlla en Steffie gaan de strijd aan met de absolute wereldtop en wij bij Coinmerce gaan mee.

Als officiële sponsor krijgt Coinmerce een prominente plaats op de tenues. Gedurende één jaar tijd vergezelt Coinmerce Michaëlla en Steffie op de padelbaan, in binnen- en buitenland. En deze topsportmentaliteit hebben wij ook. Elke dag opnieuw strijden voor de beste versie van jezelf én je portemonnee. Samen voor een gezonde (financiële) toekomst!

Michaëlla Krajicek en Steffie Weterings bewijzen dat ze aan de top horen. Zo kwalificeerden ze zichvoor het WK padel dat plaatsvindt van 31 oktober tot 5 november in Dubai. Hier reizen Michaëlla en Steffie mee met het Nederlandse team.

Tijdens de grote opening konden we allemaal genieten van een demowedstrijd van niemand minder dan onze trots Michaëlla en Steffie! Treed jij binnenkort in de voetsporen van het grootste padelduo van Nederland op je eigen Coinmerce padelbaan?

Samen innoveren en de krachten bundelen voor een betere toekomst. Geef daarom ook je geld een toekomst. Koop en verhandel meer dan 200 verschillende cryptocurrencies op een gemakkelijke en eenvoudige manier. Coinmerce is er voor iedereen, ongeacht je vermogen, inleg of ervaring. Start simpel via onze gebruiksvriendelijke app en word zelf een pro!

Coinmerce als sponsor van padel Team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,258.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,492.70
eos
EOS (EOS) $ 0.566906
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386629
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.11
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175227