HomeNieuwsBinance lanceert gratis belastingtool om belastingdetails te verstrekken voor cryptotransacties

Binance lanceert gratis belastingtool om belastingdetails te verstrekken voor cryptotransacties

Binance lanceert Binance Tax, een nieuwe tool waarmee gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot details van de belasting die gepaard gaat met hun cryptohandelsactiviteiten. Met Binance Tax kunnen gebruikers een rapport downloaden met een belastingoverzicht van alle winsten of verliezen die ze met Binance hebben gemaakt. De software zal in Frankrijk worden getest voordat het later dit jaar wordt uitgebreid naar andere markten wereldwijd.

Binance Tax werd ontworpen na een groeiende vraag van klanten om een eenvoudig te gebruiken tool te hebben om inzicht te krijgen in hun belastingplicht op het platform. Gebruikers hebben toegang tot een overzicht van hun handelsactiviteiten door in te loggen op https://www.binance.com/en/tax ​ met hun Binance account. Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers kiezen uit ‘Gerealiseerde kapitaalwinsten’, ‘Inkomenswinsten’ of ‘Transacties’ en vervolgens zal dit een downloadbaar belastingrapport genereren, met een overzicht van eventuele winsten of verliezen.

De nieuwe tool zal gratis zijn voor gebruikers van Binance.com ​ en zal details bevatten die specifiek zijn voor de locatie van de klant om het gemakkelijker te maken voor mensen om toegang te krijgen tot hun belastinggegevens die mogelijk moeten worden opgenomen in aangiften.

Na de eerste pilot in Frankrijk, zal Binance later dit jaar proberen de tool in andere markten over de hele wereld te lanceren. De functie bevindt zich in de eerste stadia van ontwikkeling en is bedoeld om transacties van het Binance-platform beter te begrijpen met het oog op belastingverplichtingen. De huidige versie integreert niet met andere platforms of wallets, maar er zullen plannen zijn om dit te ontwikkelen, waarbij wordt gekeken welke integraties en toekomstige verbeteringen in de toekomst gunstig zouden zijn voor dit product.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,318.04
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,517.11
eos
EOS (EOS) $ 0.613424
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442056
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.67
neo
NEO (NEO) $ 11.87
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176247