HomeNieuwsBinance breidt AI-gestuurde NFT-generator Bicasso uit

Binance breidt AI-gestuurde NFT-generator Bicasso uit

Na het succesvolle proefdraaien kunnen nu 100.000 gebruikers wereldwijd de technologie ervaren.

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, rolt zijn NFT-dienst met artificiële intelligentie ‘Bicasso’ wereldwijd uit na een succesvolle test in Europa.

Bicasso wordt nu van 29 maart tot 30 maart gedurende 12 uur ontgrendeld voor 100.000 bijkomende consumenten ongeacht of ze bestaande of nieuwe gebruikers zijn. Het principe ‘first com – first served’ zal worden gehanteerd. ​

Wat is Bicasso?

Met Bicasso kunnen gebruikers een op maat gemaakte afbeelding creëren, opslaan en bijhouden door simpelweg een afbeelding, zoals een profielfoto, in te sturen en creatieve aanwijzingen te geven. Bicasso haalt inspiratie uit de combinatie van de afbeelding en de aanwijzingen om het best mogelijke resultaat te bieden, dat desgewenst verder kan worden verfijnd met meer instructies. Eenmaal de gebruiker volledig tevreden is met het beeld, kan hij zijn creaties als NFT’s op de BNB-keten opslaan. Deze NFT’s kunnen dan worden ingesteld als profielfoto’s, gedeeld via sociale media, of opgeslagen worden in iemands portemonnee.

De naam Bicasso is een samenvoeging van ‘Binance’ en ‘Picasso’ en weerspiegelt de krachtige combinatie van baanbrekende technologie en kunstzinnigheid die de dienst biedt. Binance lanceerde Bicasso op 1 maart 2023 voor het eerst als bètatest op zijn NFT-platform en stond een beperkt aantal gebruikers toe het platform uit te proberen. Uren later schoot de vraag naar de dienst omhoog en Bicasso bereikte zijn doel van 10.000 geslaagde NFT’s in slechts 2,5 uur na de lancering.

Ter gelegenheid van de wereldwijde lancering brengt Binance ook een exclusieve NFT Bicasso-collectie uit. Met een reeks AI-gegenereerde katten en honden worden deze 500 unieke kunstwerken in het kader van een verwijzingsprogramma toegekend aan gebruikers. Houders van een van deze exclusieve NFT’s krijgen gegarandeerd toegang tot een gratis eerste muntslag bij de wereldwijde lancering van Bicasso en worden lid van Binance Beta Testers voor exclusieve toegang tot nieuwe producten en functies die nog komen. Zie onze aankondiging voor meer informatie over het verwijzingsprogramma.

Wat kan men verwachten?

Een van de eerste producten die de Binance Beta Testers kunnen uitproberen is een AI-gestuurde chatbot, ingebed in Binance Academy. Aangedreven door geavanceerde ChatGPT-technologie zorgt de chatbot ervoor dat gebruikers betrouwbare en actuele antwoorden krijgen met betrekking tot de Web3-wereld en de blockchainindustrie.

Bij Binance luisteren we naar de feedback van onze gebruikers. Ze vonden onze eerste beperkte test geweldig en nu lanceren we wereldwijd,” zegt Mayur Kamat, Head of Product bij Binance. “Bicasso geeft ons een unieke kans om de kracht van AI en Web3 samen te brengen om gebruikers een unieke ervaring te bieden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668