HomeNieuwsBitvavo voegt 14 nieuwe coins toe aan platform

Bitvavo voegt 14 nieuwe coins toe aan platform

Bitvavo wil haar gebruikers de kans geven om de wereld van crypto te verkennen

Bitvavo, het grootste cryptohandelsplatform in de Benelux, heeft de afgelopen weken 14 nieuwe coins toegevoegd aan haar exchange. 

Bitvavo heeft een stabiel en gebruiksvriendelijk platform waar mensen de kans krijgen om de diverse en spannende wereld van crypto te verkennen. Het bedrijf werkt hard om een ​​grote verscheidenheid aan digitale middelen aan te bieden, met een breed scala aan cryptocurrency-netwerken en -projecten. Ondertussen telt Bitvavo meer dan 190 verschillende coins, van kleinere assets tot grotere munten, zoals Bitcoin, Litecoin of Ethereum.

De cryptovaluta werden geselecteerd op basis van uitvoerige listing procedures. Om gebruikers steeds een veilige ervaring te kunnen garanderen, kijkt Bitvavo bijvoorbeeld naar de liquiditeitsscore, het volume, de populariteit en de wettelijke eisen van de munt. 

LET OP: Er zitten ook enkele Meme coins in het aanbod van, nieuwe coins, pas dus zeer goed op met mogelijkse investeringen. Bij cryptofacts zijn we steeds terughoudend wanneer het gaat over dit type van munten. Het verhandelen van dit type munten is zeer speculatief en volatiel!

Huidige prijzen kan je raadplegen via volgende pagina: Huidige prijzen

Arbitrum (ARB)

ARB is de native token van Arbitrum, een Ethereum layer-two scaling oplossing die de snelheid, schaalbaarheid en kostefficiëntie op Ethereum wil verbeteren. Houders van ARB kunnen stemmen over belangrijke beslissingen voor Arbitrum One en Arbitrum Nova – netwerken die snellere en goedkopere transacties op de Ethereum-blockchain aanbieden. 

Aptos (APT)

APT is de native token van Aptos, een Layer 1 Proof of Stake (PoS) blockchain die een hoge transactiedoorvoer belooft. APT wordt gebruikt voor governance of beloningen voor blokvalidatie. De belangrijkste focus van Aptos is dezelfde als Diems (vroeger van Meta): een schaalbare en snelle blockchain creëren. 

Blur (BLUR)

BLUR is de native governance token van Blur, één van de grootste NFT-marktplaatsen voor Ethereum. Blur is de eerste NFT-marktplaats zonder handelskosten voor zowel kopers als verkopers. Dankzij zijn simpele design, de handige analytics en de gratis handelskosten kon Blur in minder dan 5 maanden meer NFT-handelsvolume draaien dan OpenSea. 

Optimism (OP)

Optimism (OP) is een goedkope en snelle second layer (L2) voor de Ethereum blockchain, gebouwd op optimistic roll-up technologie. De technologie van Optimism volgt veel van Ethereums logica, waardoor de smart contracts op Ethereum ook op Optimism kunnen draaien. Het voordeel van Optimism zijn de hogere transactiesnelheden en goedkopere transactiekosten. 

DYdX (DYDX)

DYDX is de governance token voor de layer 2 protocol van de gedecentraliseerde exchange dYdX. Tokenhouders mogen wijzigingen voorstellen voor dYdX. Bovendien kunnen ze staken en krijgen ze kortingen op handelskosten. Het platform draait op smart contracts op de Ethereum blockchain, en heeft een Starkware Layer 2 schaalprotocol. 

Alchemy Pay (ACH)

Alchemy Pay (ACH) is een betaalprovider die fiat en crypto naadloos met elkaar verbindt. Sinds januari 2023 gebruiken meer dan 70 landen en 300 betalingskanalen Alchemy Pay. Het heeft zo contactpunten met meer dan 2 miljoen verkopers. De  ERC-20 token van Alchemy Pay wordt o.a. gebruikt voor transactiekosten en rewards voor netwerkgebruik.

Dusk Network (DUSK)

Dusk Network is een layer-1 privacy blockchain voor financiële toepassingen. Dusk Network wil privacy en anonimiteit bieden voor zowel transacties als smart contracts. DUSK is de token van Dusk Network en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt: om transacties en atomic swaps te initiëren, voor de inzet van smart contracts en om consensus te faciliteren. 

Sui (SUI)

Sui is een unieke Layer 1 blockchain en daarnaast een smart contract platform. Het is ontworpen om eigendom van digitale valuta snel, privé, veilig en voor iedereen toegankelijk te maken. Sui ondersteunt diverse applicaties met een hoge snelheid en tegen lage kosten. Sui’s native token SUI wordt gebruikt voor gas fees en om het storage fund te betalen.

Moonriver (MOVR)

Moonriver is het netwerk van het smart contract platform Moonbeam. Het biedt een zogeheten ‘canary network’ aan – een netwerk dat gebruikt wordt voor het testen van nieuwe blockchains. Met het Moonriver token kan je o.a. transactiekosten betalen op het netwerk en gasmetingen ondersteunen. 

Glimmer (GLMR)

Glimmer is eveneens een native token van Moonbeam, het smart contract platform. GLMR wordt gebruikt als een governance token en functioneert als toegangspoort voor deelnemers om toegang te krijgen tot de vitale functies van het netwerk.

Harmony (ONE)

Harmony is een blockchain platform dat gedecentraliseerde apps helpt bouwen. Het netwerk laat toe blokken binnen enkele seconden te creëren. De schaalbaarheid van het netwerk is ook verbeterd zonder compromissen te sluiten over security. De Harmony token vervult meerdere functies, waaronder governance van het platform. 

Syscoin (SYS)

Syscoin (SYS) is de native token van het Syscoin-platform. Het platform combineert twee blockchains tot één netwerk. De eerste blockchain gebruikt het consensusmechanisme van Bitcoin voor een veilige transactieverwerking. De tweede blockchain bevat de smart contract functionaliteiten van Ethereum. Dit zorgt voor naadloze interoperabiliteit en biedt een krachtig platform voor gedecentraliseerde applicaties en diensten. 

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) is een memecoin* gebaseerd op de stripfiguur “Pepe the Frog”. Pepe (PEPE) is snel populair geworden, dankzij zijn associatie met de internetcultuur. Memecoins kunnen zorgen voor zowel entertainment als kansen voor de cryptocurrency community. 

Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) is een memetoken* geïnspireerd op de recente hype rond internetcultuur en memes. Sindsdien heeft het producten ontwikkeld zoals een op NFT gebaseerd spel, DeFi-apps en een betaalpas voor cryptocurrency. De naam is geïnspireerd door de naam van de hond van Elon Musk. FLOKI is het utility-token van hun eigen ecosysteem. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,223.39
eos
EOS (EOS) $ 0.906494
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500693
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 29.32
neo
NEO (NEO) $ 19.07
iota
IOTA (IOTA) $ 0.253147