Home Nieuws HTC Brengt 5G router die bitcoin kan ondersteunen.

HTC Brengt 5G router die bitcoin kan ondersteunen.

De Taiwanese techfirma HTC heeft een nieuwe router gelanceerd die apparaten kan verbinden met 5G-netwerken en tegelijkertijd de blockchain van de bitcoin kan ondersteunen.

In een aankondiging op woensdag onthulde de firma de Exodus 5G Hub.

Het zal ook een volledige bitcoin (BTC) node steunen, die gebruikers toestaat om een rol te hebben in het registreren en verifiëren van transacties, evenals het beveiligen van het blockchain netwerk.

HTC zegt dat de hub gebruikers in staat stelt om hun crypto-sleutels te bezitten via de Zion Vault. “U controleert nu de cloudservers, in plaats van dat zij u controleren. Het is een volledige machtsverschuiving van de status-quo,” zegt het bedrijf.

De mogelijkheid om een bitcoin node te draaien komt ook via Zion, evenals een middel voor sleutelherstel als gebruikers hun apparaten verliezen.

Het apparaat biedt verder een “privé kluis” die gebruikers een blik biedt op hun holdings van bitcoin, ethereum (ETH), Binance coin, litecoin (LTC) en Stellar lumens (XLM) cryptocurrencies. ERC-20 en ERC-721 tokens worden ook ondersteund.

“Exodus gaat over eigendom. Het bezit van je sleutels, het bezit van je gegevens, het bezit van je privacy”, zegt Phil Chen, gedecentraliseerd hoofd van HTC. “Exodus is het schild tegen de aanval van big tech en de aanval op de privacy van je huis. Door de Exodus 5G Hub te gebruiken, heb je meer controle en eigendom van je gegevens dan ooit tevoren.”

Het bedrijf heeft eerder twee smartphones uitgebracht onder het merk Exodus, die beide crypto-functies aanbieden via Zion.

Router, node en kluis in één toestel

Het bedrijf voegde eraan toe dat het van plan is om ondersteuning toe te voegen voor verschillende privacy-gerichte apps op alle Exodus-apparaten, waaronder de gecodeerde e-maildienst van ProtonMail, de Brave browser en Incognito VPN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,868.72
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,304.89
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449063
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 8.31
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.278206