Home Nieuws Crypto-software bedrijf Zabo verzamelt $2.5M aan startkapitaal.

Crypto-software bedrijf Zabo verzamelt $2.5M aan startkapitaal.

Zabo, een software-as-a-service (SAAS) startup die financiële dienstverleners verbindt met de cryptocurrency rekeningen van klanten, heeft $2.5 miljoen aan startkapitaal opgehaald.

De funding ronde werd geleid door Moonshots Capital, er deden onder andere volgende investeerders mee. Blockchange Ventures, evenals Digital Currency Group, CoinShares, Tezos Foundation en anderen.

Met het beschikbare kapitaal is Zabo, gevestigd te Texas van plan om zijn ingenieursteam en klantenbestand te laten groeien.

“Vandaag de dag bestaat het team uit vijf mensen – vier fulltime en één parttime. We verwachten dat het team in de komende 12-16 maanden zal verdubbelen”

Zabo biedt een applicatieprogramma-interface (API) aan haar klanten, die op hun beurt, helpt hen nieuwe producten te leveren, “bespaart tonnen aan technische middelen en brengt ze sneller op de markt.

Zabo heeft “een brug heeft gebouwd” om financiële dienstverleners te helpen bij het aannemen van blockchain technologie.

De totale financiering van Zabo tot nu toe ligt op 3,5 miljoen dollar, De firma haalde eerder een $1 miljoen op van Blockchange Ventures in maart 2018.

“een brug gebouwd om financiële dienstverleners te helpen “

Check Zabo via: https://zabo.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,253.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,323.11
eos
EOS (EOS) $ 1.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432388
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.69
neo
NEO (NEO) $ 8.81
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.291531