HomeNieuwsCrypto-software bedrijf Zabo verzamelt $2.5M aan startkapitaal.

Crypto-software bedrijf Zabo verzamelt $2.5M aan startkapitaal.

Zabo, een software-as-a-service (SAAS) startup die financiële dienstverleners verbindt met de cryptocurrency rekeningen van klanten, heeft $2.5 miljoen aan startkapitaal opgehaald.

De funding ronde werd geleid door Moonshots Capital, er deden onder andere volgende investeerders mee. Blockchange Ventures, evenals Digital Currency Group, CoinShares, Tezos Foundation en anderen.

Met het beschikbare kapitaal is Zabo, gevestigd te Texas van plan om zijn ingenieursteam en klantenbestand te laten groeien.

“Vandaag de dag bestaat het team uit vijf mensen – vier fulltime en één parttime. We verwachten dat het team in de komende 12-16 maanden zal verdubbelen”

Zabo biedt een applicatieprogramma-interface (API) aan haar klanten, die op hun beurt, helpt hen nieuwe producten te leveren, “bespaart tonnen aan technische middelen en brengt ze sneller op de markt.

Zabo heeft “een brug heeft gebouwd” om financiële dienstverleners te helpen bij het aannemen van blockchain technologie.

De totale financiering van Zabo tot nu toe ligt op 3,5 miljoen dollar, De firma haalde eerder een $1 miljoen op van Blockchange Ventures in maart 2018.

“een brug gebouwd om financiële dienstverleners te helpen “

Check Zabo via: https://zabo.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466