HomeNieuwsHIVE blockchain gaat uitbreiden in Zweden hieroor stijgt de Ethereum (ETH) mining-faciliteit...

HIVE blockchain gaat uitbreiden in Zweden hieroor stijgt de Ethereum (ETH) mining-faciliteit met 20%.

Met de uitbreiding zal de mining capaciteit van de Zweedse faciliteit met meer dan 20% toenemen in twee fasen, die naar verwachting in de komende zes maanden zullen worden voltooid…

HIVE Blockchain Technologies, een eigenaar en exploitant van cryptografische mijnbouwfaciliteiten, kondigde vandaag aan dat het een uitbreiding van zijn vlaggenschip, de op GPU gebaseerde mijnbouwfaciliteit in Zweden, in gang heeft gezet.

Deze uitbreiding zal naar verwachting resulteren in een toename van meer dan 20% van de productiecapaciteiten van de faciliteit voor ethereum mining, terwijl de brutomarge van mining wordt verbeterd door gebruik te maken van de bestaande vaste kostenbasis.

De faciliteit van het bedrijf in Noord-Zweden exploiteert momenteel GPU-mining installaties die volledig worden aangedreven door groene energie via hernieuwbare waterkracht. HIVE zal gebruik maken van de bestaande relaties met lokale leveranciers, waaronder energieleveranciers en de exploitant van de faciliteit Blockbase Mining Group, zonder verwachte toename van het personeelsbestand en slechts een uitbreiding van 10% van de omvang van de faciliteit vereist.

HIve mining aangedreven door groene energie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,022.96
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,508.42
eos
EOS (EOS) $ 0.611674
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43956
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.60
neo
NEO (NEO) $ 11.82
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175906