HomeNieuwsWaarom meer overheden in de toekomst Bitcoin (BTC) en Crypto zullen omarmen

Waarom meer overheden in de toekomst Bitcoin (BTC) en Crypto zullen omarmen

In de afgelopen week hebben vier landen Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrency’s omarmd als wettig betaalmiddel en/of financieel instrument.

De eerste week van maart 2020 was een positieve week op het gebied van Bitcoin (BTC) en crypto-regulering over de hele wereld. Om te beginnen zagen we dat het Hooggerechtshof van India het verbod op Bitcoin en Crypto-gerelateerde activiteiten van de Reserve Bank of India, dat al bijna twee jaar van kracht was, ongedaan maakte.

Op de tweede plaats heeft Zuid-Korea wetgeving aangenomen die de handel in cryptocurrency in het land verheldert.

Ten derde zagen we de handelsrechtbank van Nanterre, Frankrijk, oordelen dat Bitcoin een legale vorm van geld is.

Ten vierde hebben de Duitse toezichthouders Bitcoin geclassificeerd als een financieel instrument en de corresponderende crypto-beurzen als financiële dienstverlenende instellingen.

Met de bovengenoemde grote ontwikkelingen die in een tijdsbestek van een week plaatsvinden, kunnen we voorspellen dat andere regeringen die de Bitcoin- en crypto-regelgeving hebben overwogen, vergelijkbare regelgevingskaders zullen bieden voor hun respectieve jurisdicties. Ze hebben nu sjablonen om hun eigen individuele crypto-regelgeving op te stellen.

In het geval van Duitsland en Frankrijk worden beide landen beschouwd als financiële ‘zwaargewichten’ in de Europese Unie. Hun invloed in het financiële blok van landen die deel uitmaken van de Unie zouden andere lidstaten kunnen overhalen om gelijkaardige regelgevende kaders aan te nemen als het gaat om Bitcoin- en cryptohandel.

meer overheden zullen crypto omarmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466