HomeAppsMeer dan vier miljoen mensen gebruiken nu dagelijks de Brave Browser

Meer dan vier miljoen mensen gebruiken nu dagelijks de Brave Browser

Volgens de CEO van de Brave Browser, Brendan Eich, zijn er nu 12,2 maandelijkse gebruikers van de Brave Browser, met meer dan 4 miljoen van die gebruikers die elke dag inloggen.

De Brave Browser heeft als doel om te concurreren met mainstream browsers zoals Firefox, Safari en Chrome door het aanbieden van anoniem browsen en het niet verzamelen van gebruikersgegevens. Ook probeert de Brave Browser een nieuw reclameparadigma te creëren door gebruikers de Basic Attention Token (BAT) cryptocurrency te betalen wanneer ze advertenties bekijken, en door de tussenpersoon in het advertentieproces te verwijderen, zodat uitgevers meer inkomsten krijgen.

Het lijkt erop dat de adoptie van de Brave Browser eindelijk een stijging vertoont, maar dit verbleekt nog steeds in vergelijking met de 310 miljoen mensen die gebruik maken van Google Chrome en de 250 miljoen mensen die gebruik maken van Firefox.

Eén ding dat de adoptie van Brave Browser heeft afgeremd, is dat alle gebruikers een volledig KYC-proces moeten doorlopen om de beloningen van Basic Attention Token (BAT) te ontvangen en te gebruiken, en dit gebrek aan anonimiteit heeft waarschijnlijk veel crypto georiënteerde gebruikers afgeschrikt, wat de doelgroep van de Brave Browser is.

12,2 miljoen maandelijkse gebruikers en 4 miljoen dagelijkse gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,258.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,492.70
eos
EOS (EOS) $ 0.566906
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386629
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.11
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175227