HomeTipsDe 5 beste Crypto portfolio trackers

De 5 beste Crypto portfolio trackers

Mijn favoriete tools van allemaal – portfoliotrackers! Portfoliotrackers zijn de meest gebruikte crypto-tools van allemaal. In een oogopslag kunt u de totale waarde van uw beleggingen, in uw portefeuille bekijken alsook die van de verschillende individuele munten. Als u merkt dat één bepaalde munt de waarde van uw portefeuille doet zakken, dan kan u beslissen wat u daaraan moet doen.

Blockfolio

Blockfolio is de grootste portfoliotracker en is alleen mobiel. Ze hebben een gestroomlijnde gebruikersinterface, een nieuwssectie en signalen.

De app geeft ondersteuning voor meer dan 8.000 cryptocurrency’s en blockchain activa op meer dan 300 beurzen.

De app bevat Winst/verlies-trends, kostenbasisberekeningen, grafieken, real-time orderboeken, breaking news en andere marktinformatie zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte blijft.

Coinstats

Coin Stats is de #1 gratis Bitcoin & cryptocurrency portfolio tracking app. Traceer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, en meer dan 3.000 altcoins prijzen van meer dan 100 beurzen.

Gebruik uw lokale valuta en synchroniseer uw favoriete beurzen en portemonnees automatisch met uw Coin Stats-portefeuille, zodat u uw transacties niet handmatig hoeft toe te voegen. Bekijk alles in real-time in de app.

Bekijk uw volledige portefeuille op één scherm

Stel eenvoudig meerdere portefeuilles in.

Delta

Delta is de ultieme Bitcoin & cryptocurrency portfolio tracker app. Houd alle cryptocoins bij, inclusief Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer dan 7000 altcoins. Gebruik de gratis app om de nieuwste muntprijzen en marktgrafieken in uw lokale valuta te krijgen en krijg waarschuwingen om ervoor te zorgen dat u uw volgende crypto-investering niet mist.

U hoeft alleen maar uw portefeuille aan te sluiten op exchanges and portemonnees. Transacties en airdrops worden automatisch gevolgd, evenals de exchange vergoedingen.

Cointracking

Cointracking is de meest populaire web-based tracking service, terwijl ze ook betaalbaar zijn.
Ze zijn geïntegreerd met meestal elke uitwisseling die u nodig zou hebben.
Ze berekenen uw historische gegevens automatisch bij het importeren van uw transacties.
De meeste handelaren gebruiken Cointracking als een van hun belangrijkste cryptocurrency tools.

Gem

Deze crypto portfoliotracker doet het werk voor u.
Gem synchroniseert automatisch uw balansen, handelsactiviteiten en bezittingen over meer dan 20 crypto-beurzen, zodat u uw portefeuille moeiteloos up-to-date kunt houden. En het is gratis. Het is de enige crypto-app die ontworpen is om crypto beleggen zo eenvoudig mogelijk te maken

Bekijk hoe uw vermogen verdeeld is, en bekijk elk van de activa in uw portefeuille in detail. HJe kan zo alles wat je bezit, op één plaats volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466