HomeTips5 beste Nederlandstalige crypto discord servers

5 beste Nederlandstalige crypto discord servers

Discord behoeft weinig uitleg, het is een populaire gratis chatapplicatie die is ontworpen voor gamers, maar inmiddels wordt gebruikt door een breed scala aan communities. De applicatie biedt tekst-, audio- en videochat, evenals vele andere functies zoals het delen van schermen, bestanden en bots.

Specifieke Discord kanalen/servers

Gebruikers kunnen kanalen maken voor specifieke onderwerpen of activiteiten en kunnen lid worden van verschillende servers om verbinding te maken met mensen over de hele wereld. Discord is niet alleen een communicatieplatform, maar biedt ook integratie met andere toepassingen zoals Spotify, Twitch en YouTube. Door zijn gebruiksgemak, aanpasbaarheid en veelzijdigheid heeft Discord een loyale en groeiende gebruikersgemeenschap aangetrokken. Men ziet het als een belangrijk hulpmiddel voor online samenwerking en communitybuilding. Het wint momenteel ook aan populariteit bij de millenials.

De 5 grootste Crypto discord kanalen “Nederlandstalig”

  1. Doopie Cash
  2. Cryptomaten
  3. AOC Cryptosignals
  4. Het Crypto Instituut
  5. Central finance

Doopie Cash

Doopie Cash is een Nederlands YouTube-kanaal dat zich richt op cryptocurrency en blockchain. De YouTuber achter het kanaal, genaamd “Doopie”, deelt regelmatig video’s over investeren in cryptocurrencies en andere financiële onderwerpen.

Hier is een Discord-serveraan gerelateerd. Het is een server voor mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency en blockchain-investeringen/ De leden kunnen er communiceren, vragen kunnen stellen en ideeën delen. Het is belangrijk op te merken dat, net als andere community-servers op Discord, de server niet noodzakelijkerwijs beheerd of geassocieerd wordt met het officiële Doopie Cash YouTube-kanaal.

Join Doopie Cash op Discord

Cryptomaten Discord

Sluit je gratis aan bij de snelst groeiende cryptocommunity van Nederland! Op discord hebben ze momenteel meer dan 8000 leden.

Join Cryptomaten op Discord

AOC – Crypto Signals

Met hun 2725 leden zijn ze verbonden aan de website allesovercrypto.nl Het ook hier op te merken dat, net als andere community-servers op Discord, de server niet noodzakelijkerwijs beheerd wordt door de mesnen achter Alles over crypto. Er is via de website alvast geen directe link te vinden.

Join AOC Crypto signals op Discord

Hey Crypto Instituut

Het crypto instituut iseen enthousiaste en gedreven groep traders met als doel om de kennis van de leden van de community naar een hoger niveau te tillen. Bij het Crypto Instituut sta je als lid van de community centraal. Zo maken ze onder andere dagelijks gratis Technische Analyses. Momenteel hebben ze een 1400 tal leden.

Join Crypto instituut op Discord

Central finance

Central Finance is een Nederlandse crypto server waar je met andere leden over crypto kan praten en hulp kan vragen. Je kan er volgens hen ook terecht voor professionele analisten die betrouwbare analyses posten. Zo kunnen de leden elkaar helpen en leren van elkaar. Iets meer dan 500 leden

Join Central finance op Discord

Nog niet bekend met wat Discord is? Bekijk dan volgende intro video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,499.83
eos
EOS (EOS) $ 0.570747
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387583
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.29
neo
NEO (NEO) $ 11.36
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176958