HomeKennisTop 5 tools om je te helpen investeren in cryptocurrencies

Top 5 tools om je te helpen investeren in cryptocurrencies

Telegram
TradingView
Google Authenticator
Ledger of Trezor
Twitter

1.Telegram

Als je gaat investeren in bitcoin of andere cryptos, moet je een Telegram-account hebben. Er is een heleboel informatie op dit gigantische social media platform en je kunt je aansluiten bij een specifieke groep, nieuws krijgen, vragen stellen en het algemene marktsentiment achterhalen.

2.TradingView

Als u gewoon wilt investeren in bitcoin en voor de lange termijn wilt vasthouden, hoeft u zich misschien niet al te diep in TradingView te verdiepen.

Maar als je wel meer wilt begrijpen over wat de oorzaak is van bepaalde bewegingen, wilt weten welke beslissingen topanalisten maken, en deel wilt uitmaken van een gemeenschap, dan is dit een topinstrument voor dat alles.

3. Google Authenticator

Google Authenticator is een must-have app op je mobiele telefoon als je een account opent met een exchange zoals Coinbase en 2FA activeert. Het is veel handiger dan het ontvangen van een sms naar je telefoonnummer, omdat je de sim kan veranderen of geen sms kan ontvangen als je op reis gaat.

Met Google authenticator heb je dat probleem niet. Het is gratis en je hoeft alleen maar eenmalig een QR-code te scannen om elke keer dat u zich aanmeldt een unieke code te ontvangen, waarmee u bescherming aan uw geld toevoegt.

4. Ledger of Trezor

Hoewel het mogelijk maken van 2FA zeker een goed begin is, is het veel beter om je geld in de koelcel te houden als je gaat investeren in bitcoin voor de lange termijn. Sommige mensen geven de voorkeur aan Trezor met zijn brede touchscreen, terwijl anderen stevig geloven in Ledger.

De mogelijkheid om de Nano X te koppelen aan uw mobiele telefoon en onderweg transacties te verrichten is zeker een coole functie.Uiteindelijk is het aan uw persoonlijke smaak om te bepalen welke hardware interface uw voorkeur geniet, maar de juiste opslag van uw bitcoin is essentieel.

5. Twitter

Hou ervan of haat het, Twitter is een absolute must als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de cryptocurrency ruimte. U zult zoveel te weten komen door het lezen van de commentaren van de belangrijkste spelers in de industrie en deel te nemen aan enkele verhitte debatten.

Kijk uit! Crypto Twitter is niet voor de zwakkeren. In feite kan het soms ronduit giftig zijn en verslavend. Dus net als bij bitcoin, investeer nooit meer tijd (of geld) dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

Met deze tools leer je bij en blijf je veilig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,022.96
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,508.42
eos
EOS (EOS) $ 0.611674
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43956
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.60
neo
NEO (NEO) $ 11.82
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175906