HomeUncategorizedIs de Ethereum (ETH) Prijs op weg naar $300? Defi coins zijn...

Is de Ethereum (ETH) Prijs op weg naar $300? Defi coins zijn momenteel de juiste keuze.

Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen dagen kracht getoond. De prijs steeg maar liefst van $9.300 tott $9.800. Echter, zien we meer mogelijkheden in de koers van Ethereum’s Ether (ETH) – de tweede cryptocurrency op gebied van marktkapitalisatie
De belangrijkste vraag is: kan Ethereum eindelijk beginnen met het inhalen van de Bitcoin?

Ethereum op weg naar $300? Ether zit momenteel met de $250 grens als weerstand. Hier moeten ze als definitieve hindernis voorbij alvorens naar $300 te versnellen.
De cruciale steun die ze moeten zien te houden ligt tussen $215 en $220,

In wezen handelt Ether momenteel boven het 100-daagse en 200-daagse gemiddelden (MA), wat een bullish indicator is. Naast dat sterke signaal neemt het volume de laatste tijd toe. Vaak gaat het volume vooraf aan de prijs.

Op dezelfde manier is de prijs sinds 12 maart in een opwaartse spiraal terechtgekomen, omdat de cryptocurrnecies de vorige weerstand steeds weer in stand houden. De vroegere S/R flip werd gedaan met het $217-222 gebied.

Een dergelijke steun/weerstand impliceert een verdere opwaartse beweging, met $250 als het volgende koersdoel. De prijs van Ether blijft vrij dicht bij dit weerstandsgebied.

Als ETH $250 breekt, dan kan het $290-niveau niet houden zoals de vorige keer, want daar ligt geen significante weerstandszone. Waarschijnlijker is dat ETH/USD dan snel stijgt naar $330 of zelfs $360.Zo’n rally zou een nieuwe hogere high classificeren, wat een ander bullish teken is.

Betekent dat echter dat Ether waarschijnlijk $250 in één keer zal breken? Zeker niet omdat meer het uitstrekken wordt verwacht van een wezenlijke doorbraak van de weerstand. Met andere woorden, dit zou betekenen dat Bitcoin de $10.500-barrière breekt.

Op de korte termijn is een potentiële terugkeer naar het $232-235 niveau niet uit de lucht gegrepen en zou gezond zijn. In dat opzicht zou de vorige steun van $234 als steun moeten dienen, waardoor een potentiële rally boven de $250 wordt aangewakkerd.

Aangezien de weerstand tussen $247-252 verschillende keren is getest, wordt de weerstand zwakker. Een hernieuwde test van de weerstandszone zou hoogstwaarschijnlijk in een doorbraak naar de bovenkant eindigen.

De marktkapitalisatie van de altcoins is sterk, omdat deze nog steeds boven de 100-dagen en 200-dagen MA uitkomt. Op dezelfde manier kwam de vereiste ondersteuningstest van de $82 miljard niveaus voor en bevestigde de S/R flip.

Om verder naar boven toe een voortzetting te rechtvaardigen, moest $82 miljard als steun gehoudenworden, en dat deed het.

Aldus, schijnt de voortzetting boven $95 miljard weerstand waarschijnlijk. Dit zou ook de deur openen naar de $113 miljard en $135 miljard niveaus naast massale rally’s voor de meeste altcoins over de hele linie.

Aangezien de totale marktkapitalisatie voor altcoins sterk achterblijft op die van Bitcoin, zou men kunnen beargumenteren dat Ether een belangrijke trigger is voor altcoins om te beginnen met rally’s.

Als Ethereum eenmaal in beweging is, volgt de rest van de altcoins meestal het voorbeeld. Dit komt omdat Ether de grootste altcoin is en het merendeel van de projecten is gebouwd op het Ethereum-netwerk.

Bovendien is de prijs van Bitcoin op dit moment 50% lager dan ooit tevoren. Ether schommelt nog steeds 80% onder de all-time high, wat de zwakte van altcoins in de afgelopen jaren laat zien, die significant ondermaats presteren op Bitcoin.

Tot slot, kunnen we melden dat de coins die momenteel in het groen staan vooral Defi coins of projecten zijn.Velen daarvan zijn gebaseerd of gebouwd op de Ethereum blockchain.

Ethereum op weg naar $300

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,275.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,495.11
eos
EOS (EOS) $ 0.567492
cardano
Cardano (ADA) $ 0.385752
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.23
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176341